Startsein voor woonlofts De IJzergieterij Tilburg

  • 0
  • oktober 23, 2015

Dinsdagmiddag 20 oktober is rond 17:00 uur feestelijk begonnen met de bouw van de woonlofts in De IJzergieterij aan de Piushaven in Tilburg.

Wethouder Berend de Vries, van de gemeente Tilburg, gaf samen met projectontwikkelaar Rik Krens, directeur van Krens Ten Brinke Projectontwikkeling, het officiële startsein om te beginnen met bouwwerkzaamheden aan de voormalige IJzergieterij.

Er worden 18 woonlofts en 2 commerciële ruimtes gebouwd. Het gebouw wordt zoveel mogelijk teruggebracht naar zijn oorsprong als IJzergieterij. Maar ook een aantal bijzondere elementen van de kerk zullen zichtbaar blijven, zodat er zeer unieke woningen ontstaan.

Het project is een ontwikkeling van Krens Ten Brinke Projectontwikkeling. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Meer informatie over het project is te vinden op www.ijzergieterijtilburg.nl