Krens Ten Brinke Projectontwikkeling

Door de ruimschoots opgebouwde kennis en ervaring vanaf eind jaren ’90 in de sectoren bouw en vastgoed maar ook de duurzame energiemarkt, kan D.E.O. Advies als geen ander de combinatie van vastgoed en energieneutraal gebruik ervan toepassen op iedere ontwikkelopgave.

Zowel op het gebied van bestaande panden als bij nieuwbouwopgaven voor de functies van woningbouw, kantoor, retail en leisure.

D.E.O. Advies is sterk in conceptueel ontwikkelen binnen complexe gebiedsontwikkelingen en transformaties van bestaande (historische) panden. Het transformeren van bestaande gebouwen is de meest duurzame manier van ontwikkelen en sluit dus goed aan op de focus van D.E.O. Advies: energieneutraal


Ontwikkelen in de meest ruime zin des woords

D.E.O. Advies initieert zelf met co-makers voor eigen rekening en risico nieuwe projecten maar begeleidt en adviseert ook ontwikkel- en acquisitietrajecten in opdracht van derden. Naast advisering over concepten, markt- en haalbaarheidsonderzoeken alsmede grondige analyses van bestaande vastgoedportefeuilles behoort het aannemen van interimopdrachten eveneens tot de mogelijkheden.

D.E.O Advies heeft sinds 2014 een formele samenwerking met Krens Ten Brinke Projectontwikkeling B.V. voor het initieren van retail locaties. Deze ontwikkelingen worden ondergebracht in de nieuwe joint-venture ‘Bras Ten Brinke Projectontwikkeling B.V.’

Ir. Peet Bras
Directeur
www.deo-advies.nl

Linkedin