Realisatie: voorjaar 2015 – najaar 2015

De locatie
Tussen de Dorpsstraat en het Kerkepad ligt een braakliggend terrein middenin het kerkdorp Ulicoten. Hier worden 12 starterswoningen in 3 blokken van 4 woningen gerealiseerd, genaamd ‘Hof van Bernardus’.

Plan Hof van Bernardus
Ulicoten behoord tot de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau. Baarle-Nassau ligt in het meest zuidelijke deel van de regio West-Brabant en is verweven met de Belgische gemeente Baarle-Hertog. Deze tweelandenpuzzel wordt gevormd door maar liefst 22 stukjes België in Nederland en andersom liggen er 8 stukjes Nederland in België. De puzzelstukjes worden enclaves genoemd en maken deze gemeente zo uniek en bijzonder.

Doordat er al vele jaren geen nieuwbouwwoningen meer zijn gerealiseerd in Ulicoten is de vraag naar betaalbare woningen voor de jeugd sterk toegenomen. Hof van Bernardus vervult hier een vraag die het dorp nodig heeft. In een kleine setting worden drie blokken elk vier woningen gerealiseerd. Totaal 6 hoekwoningen en 6 tussenwoningen, allen met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein of in het openbaar gebied.

Start verkoop
De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Makelaarskantoor Broeders te Chaam i.s.m. D.E.O. Advies. Actuele verkoopprijzen en beschikbaarheid zijn te vinden op de projectwebsite. De verkoop is gestart.