Belegging

Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars is onderdeel van Ten Brinke Groep. Daarmee zijn wij onderdeel van een vastgoedbedrijf dat zich mag rekenen tot één van de financieel gezondste bouw- en vastgoedontwikkelingsbedrijven van Nederland. Met vestigingen in onder meer Nederland, Duitsland, Spanje en Griekenland ontwikkelen en realiseren wij in vele Europese landen projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Hierbij richt Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars zich uitsluitend op de ontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw voor de Nederlandse en Belgische markt.

Op maat gesneden concepten – Als vastgoedontwikkelaars zijn wij continu op zoek naar nieuwe kansen. Wij denken en werken vanuit de eindgebruiker. Onze klanten bedienen wij met op maat gesneden concepten. Onze deskundigheid blijkt vanaf de eerste conceptschets tot de daadwerkelijke uitvoering van het bouwplan. Wij dragen zorg voor optimalisatie van ontwerp en proces om zodoende kosten en tijd te sparen met als resultaat een doordacht realisatietraject met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Uw vastgoedpartner – Als u op zoek bent naar een flexibele, betrouwbare en deskundige vastgoedpartner, bent u bij ons aan het goede adres. Wij praten graag samen met u over uw wensen.

Spreekt ons concept u aan? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen, telefoonnummer 0314 – 37 28 50.

Meer weten? Bekijk onze website.